Перегляд за Автор "Волощенко, Павло Геннадійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання аналогів молока питного в технологіях дієтичних продуктів(2024) Волощенко, Павло Геннадійович; Британ, Анна Віталіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаАльтернативні рослинні продукти тваринного походження все більше використовують для досягнення популярних дієт. Використання аналогів молока таких як сухе та безлактозне молоко, в рецептурах холодних десертів, зумовлено їх кращою засвоюваністю організмом людини, а у разі використання безлактозного молока — доступністю цього виду десерту для людей, з непереносимістю лактозиДокумент Удосконалення технології мусів з використанням молочної сировини(2024) Волощенко, Павло ГеннадійовичДокумент Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу(2022) Волощенко, Павло Геннадійович