Перегляд за Автор "Головачко, Валерій Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження 1,8 т. сирокопчених виробів у ковбасному цеху ФГ «Світ м’яса»(2020) Головачко, Валерій МихайловичДокумент Моделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування(2021) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Головачко, Валерій МихайловичКомбінування сировини рослинного і тваринного походження у виробництві м'ясних продуктів дозволяє не тільки збагатити їх функціональними інгредієнтами, підвищити засвоюваність, а й отримати продукти, що відповідають фізіологічним нормам харчування. Моделюючи рецептуру основною сировиною м'ясного паштету було обрано м'ясо птиці і качина печінка, гарбузовий сік та дієтична добавка на основі клітковини ядер волоського горіха. Combining raw materials of plant and animal origin in the production of meat products allows not only to enrich them with functional ingredients, increase digestibility, but also to obtain products that meet physiological standards of nutrition. Modeling the recipe, the main raw materials of meat pate were poultry and duck liver, pumpkin juice and a dietary supplement based on the fiber of walnut kernels.Документ Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування(2021) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Головачко, Валерій МихайловичЗ метою отримання м'ясних продуктів, що відповідають фізіологічним нормам харчування науковці рекомендують здійснювати збагачення їх функціональними інгредієнтами рослинного походження, які забезпечать надходження ессенціальних нутрієнтів. Метою наукової роботи є розробка рецептури комбінованого м'ясного паштету для спеціального харчування з використанням сировини тваринного і рослинного походження, що володіє дієтичними властивостями. In order to obtain meat products that meet the physiological norms of nutrition, scientists recommend to enrich them with functional ingredients of plant origin, which will ensure the supply of essential nutrients. The aim of the scientific work is to develop a recipe for combined meat pate for special nutrition using raw materials of animal and vegetable origin, which has dietary properties.Документ Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса"(2022) Головачко, Валерій Михайлович