Перегляд за Автор "Грицина, Анна В`ячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарства(2024) Грицина, Анна В`ячеславівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ умовах сьогодення під впливом різних стресових факторів на стан людини, як ніколи важливо піклуватися про своє здоровʼя. Одним із важливих аспектів здорового способу життя - харчування. Обравши рослинне харчування зменшується ризик виникнення різноманітних захворювань (ожиріння, цукровий діабет, шкірні та онкологічні захворювання і т.п.), оскільки веганство повʼязане із припиненням споживання продуктів тваринного походження. В цілому рослинні продукти покривають нестачу всіх поживних речовин в організмі людини за умови збалансованого харчування