Перегляд за Автор "Давидюк, Анна Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Паштет м’ясний запечений дієтичний (Патент на корисну модель № 65956)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна ІванівнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого дієтичного з низькою калорійністю, який призначений для профілактичного харчування. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked low calorie diet that is designed for preventive nutrition.Документ Паштет м’ясний запечений корисний (Патент на корисну модель 63911)(2011) Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна ІванівнаРозроблено паштет м’ясний запечений корисний, що містить яловичину першого сорту жиловану бланшовану, свинину жиловану напівжирну бланшовану, печінку яловичу або свинячу жиловану бланшовану, молоко сухе коров’яче знежирене, масло коров’яче несолене вищого сорту, олію соняшникову рафіновану, меланж яєчний, крупу манну, цибулю ріпчасту пасеровану, бульйон, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, перець духмяний мелений та горіх мускатний мелений, який відрізняється тим,що додатково містить борошно насіння соняшнику 3-10%. A meat pie baked useful, containing beef first grade trimmed blanched, trimmed pork bold blanched, liver, beef or pork trimmed blanched, skimmed milk powder, cow, dairy cow Unsalted highest quality, refined sunflower oil, blend egg, semolina, fried onion, broth, salt food, sugar, allspice and ground nutmeg ground nut, wherein further comprising flour, sunflower seeds 3-10%.Документ Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131)(2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Романова, Оксана Олександрівна; Давидюк, Анна ІванівнаРозроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, борошно, цибулю ріпчасту свіжу, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять пшеничну клітковину 1,26-2,52% та жиро-білкову емульсію 2,52-5,04 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, flour, onion fresh, table salt, sugar, black pepper, which are characterized in that it additionally contains wheat fiber 1,26-2,52% and fat-protein emulsion 2,52-5,04%.Документ Євроінтеграційні процеси в Україні(2014) Давидюк, Анна Іванівна; Гуткевич, Світлана ОлександрівнаОдним із важливих факторів становлення та розвитку міждержавних взаємин є інтеграційні процеси, що відбуваються у розвинених країнах Європи. Європейська інтеграція на території України є складним процесом, тому вимагає особливої уваги з боку науковців і є актуальним для дослідження. One of the important factors of formation and development of international relations is the integration processes in the developed countries of Europe. European integration in Ukraine is complex, and therefore requires special attention from researchers and is relevant to the study.