Перегляд за Автор "Дащинська, Ольга Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій(2017) Дащинська, Ольга АндріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.Документ Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга АндріївнаДокумент Новітній метод визначення пористості харчового продукту(2015) Дащинська, Ольга АндріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів(2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.Документ Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 112569)(2016) Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Дащинська, Ольга АндріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба(2016) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаБезперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.