Перегляд за Автор "Демидко, Оксана"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Отримання екстрактів з ягід глоду та софори для збагачення житньо-пшеничного борошна(2015) Сімахіна, Галина Олександрівна; Демидко, ОксанаВикористання екстрактів із ягід як джерел біофлавоноїдів у харчовій і фармацевтичній промисловості дає можливість забезпечити споживача харчовими продуктами та лікарськими засобами з оптимальним вмістом антиоксидантів високої біологічної активності. Тому проблема пошуку нових джерел біофлавоноїдів та розроблення технологій їх вилучення із сировини з подальшим використанням для збагачення різних харчових середовищ є актуальною. Using extracts of berries as sources of bioflavonoids in the food and pharmaceutical industry enables consumers to ensure food and drugs with optimal antioxidant content of high biological activity. Therefore the problem of finding new sources of bioflavonoids and development of technologies of extraction of raw materials and then use enrichment to various food environments is important.Документ Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування(2014) Демидко, Оксана; Шаповалова, Наталія ПетрівнаЗа рахунок використання у рецептурах хлібобулочних виробів шафрану - природньої сировини, ми збагачуємо готові вироби не тільки вітамінами, але й покращуємо їх органолептичні властивості, за рахунок надання приємного аромату та привабливого кольору. Through the use of formulations bakery Saffron - natural raw materials, finished products we enrich not only vitamins, but also improve their organoleptic properties by providing a pleasant flavor and attractive color.