Перегляд за Автор "Дзьогайло, І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів(2011) Дзьогайло, І.; Оболкіна, Віра ІллівнаУ статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.Документ Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробів(2010) Червук, Т.; Дзьогайло, І.; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаЗ метою поліпшення якості вафель були проведені дослідження по впливу ПАР виробництва НПП «Електрогазохім» на структурно-механічні властивості вафельного листа і жирової начинки. Використання комплексних сумішей ПАР дає можливість значно підвищити якість кондитерських виробів, понизити їх калорійність, зменшити собівартість, підвищити ефективність технологічного процесу. In order to improve the quality wafers, studies on the effect of surfactants PAS "Elektrohazohim" on the structural and mechanical properties of waffles and fatty toppings. The use of complex mixtures of PASs enables significantly improve the quality confectionery products, reduce their calorie content, reduce costs, increase efficiency of the process.