Перегляд за Автор "Дзюменко, Ольга Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових мас(2010) Вайсеро, Ольга Олександрівна; Дзюменко, Ольга Анатоліївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаБули проведені дослідження по впливу гідролізованного морквяного пюре та морквяно-яблучного пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованного пектину на структурні властивості кремово-збивних цукеркових мас. Визначені оптимальні поєднання рецептурних компонентів та технологічні режими приготування.Документ Збивні цукерки (Патент на корисну модель № 55322)(2010) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Дзюменко, Ольга АнатоліївнаЗапропоновано рецептуру збивних цукерок. Збивні цукерки, що містять цукор – пісок, патоку, яєчний білок, кислоту лимонну, ароматизатор, воду,які відрізняються тим, що як основні структуроутворювачі збивної структури використовується морквяно-яблучне пюре та високометоксильований пектин.