Перегляд за Автор "Дидюк, Олена Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировини(2013) Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Клишко, Марина ЛеонідівнаСьогодні все більш популярними стають м’ясні вироби здорового харчування із натуральної, нерафінованої, не модифікованої сільськогосподарської сировини. Для поповнення об’ємів м’ясної продукції нині значну роль відіграє «нетрадиційна сировина» у тому числі м’ясо диких тварин. Today become increasingly popular meat products with a healthy diet of natural, unrefined, not modified agricultural products. To replenish the volume of meat now plays a significant role "alternative materials" including venison.Документ Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту (Патент на корисну модель № 86092)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Штик, Ірина Іванівна; Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна МиколаївнаСпосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту включає підготовку сировини. Сировиною є жиловане м'ясо диких тварин. Формування виробу проводять із жилованого м'яса вручну, на філейному м'язі роблять три поздовжні надрізи, закладаючи у утворені отвори смужки яловичини, огорнені шпиком. Маринування проводять при співвідношенні м'ясо : маринад 1:1 - 1:1,1 протягом 24-27 годин із використанням маринаду, до складу якого входить 18-25 % термічно обробленого соку чи пюре ківі. Охолоджують готові вироби. A method for making a special meat product includes preparing raw material. Trimmed meat of wild animals is the raw material. Forming of the product is carried out of the trimmed meat by hand, on a loin muscle three longitudinal cuts are made, putting beef strips wrapped by lard into the formed openings. Marinating is carried out at a ratio of meat : marinade of 1:1 - 1:1.1 in the course of 24-27 hours using a marinade, the composition of which comprises 18-25 % of thermally treated kiwi juice or puree. The ready products are cooled.Документ Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” (Патент на корисну модель № 80716)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Дидюк, Олена Юріївна; Дубяга, Вiталiй МихайловичЗадача корисної моделі є створення способу виробництва сиров’яленого продукту з м’яса індиків і кроликів ''Торіно'' гарантованої якості з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті. Problem utility model is a method for the production of dried product from the meat turkeys and rabbits'' Torino'' guaranteed quality with high performance aromatic taste with maximum preservation of amino acids in the final product.Документ Спосіб виробництва сиров'яленого продукту із м'яса індиків і кролів «Торіно» (Патент на винахід № 104679)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Дидюк, Олена ЮріївнаЗадачею винаходу є створення способу виробництва сиров'яленого продукту з м'яса індиків та кролів гарантованої якості та з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті. The object of the invention is a method for the production of dried product from meat turkeys and rabbits guaranteed quality and high taste, aroma performance with maximum preservation of amino acids in the final product.