Перегляд за Автор "Дорошко, Ольга"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Мікроміцети родів Aspergillus та Pénicillium - перспективні продуценти ароматичних речовин харчового призначення(2014) Дорошко, ОльгаНа синтез ароматичних речовин харчового призначення впливає комплекс факторів: штам продуценту, склад поживного середовища та спосіб культивування. Методи виділення цільового продукту базуються на екстрагуванні, залежать від типу екстрагента та його співвідношення з субстанцією. Завдяки технологічним стадіям концентрування та мікрофільтрації можливо одержати безпечні натуральні ароматизатори різного ступеня інтенсивності аромату. In the synthesis of aromatic substancesedible productseffect of several factors: strain producers, nutrient medium composition and method of cultivation. Methods for selection of the desired product based on the extraction depends on the type of extractant and its relationship with substance. Thanks to technological stages of concentration and microfiltration may get safe natural flavors varying intensity of flavor.