Перегляд за Автор "Дунець, Марина Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)(2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Годунко, Євген Васильович; Дунець, Марина СергіївнаРозроблено варену ковбасу, що містить м'ясо яловичини 1 сорту та свинину напівжирну, сухе молоко, білкову емульсію, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, часник, яка відрізняється тим, що додатково вноситься білкову емульсію в кількості 10-25 %.Документ Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)(2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.Документ Пельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)(2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.Документ Січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)(2012) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дунець, Марина Сергіївна; Годунко, Євген ВасильовичРозроблено січений напівфабрикат, що включає куряче м’ясо, сухе молоко, кухонну сіль, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту, перець духмяний, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить каппа-карагенан 0,3-0,34 %, камідь гуара 0,30-0,33 %, пшеничну клейковину 0,30-0,33 % та суху молочну виворотку 0,9-0,1%.