Перегляд за Автор "Дідик, І. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво пшеничного хліба з використанням житньо-солодового екстракту(2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Гребенюк, Є. П.; Дідик, І. М.Досліджено вплив житньо-солодового екстракту на технологічні показники та якість пшеничного хліба при безопарному способі тісто приготування. Показано вплив ЖСЕ на вміст карбонільних сполук, які є основними речовинами, що формують аромат хліба Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом інтенсифікує процес бродіння тіста і сприяє накопиченню карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract on quality of dough and bread. The influence of rye-malt extract on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on a content of aromatic matters.Документ Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду(2013) Соколенко, Анатолій Іванович; Білик, Олена Анатоліївна; Вінніченко, Інна; Дідик, І. М.Наведено оцінку методів рекуперації теплової енергії на сушарках солоду і пам'ятку-рекомендацію спеціалістам галузі. Поєднання інтересів процесів пророщування солоду і його сушіння досягається саме за використанням теплових насосів, оскільки відпрацьоване повітря після сушарки охолоджується у випаровувачі й може бути спрямоване на аерацію в солодоростильні пристрої. And estimation methods for recovery of thermal energy in the dryer malt and recommendation memo-skilled sector. The combination of interest germination process of malt and drying is achieved by the use of heat pumps, since the exhaust air after the dryer and cooled by the evaporator can be directed into solodorastilnye aeration device.Документ Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною(2013) Черниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Дідик, І. М.Плоди і ягоди – цінна добавка до хлібобулочних виробів. У статті зроблено огляд існуючих робіт щодо використання плодово-ягідної сировини у хлібопеченні, показана перспективність цієї роботи з точки зору підвищення харчової цінності виробів. le an overview of the existing work on the use of fruit and berry raw materials in baking, the prospects of this work from the point of view of improving the nutritional value of products.