Перегляд за Автор "Естрін, Олексій Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Естрін, Олексій СергійовичДосліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.Документ Удосконалення технології алкогольної продукції(2018) Естрін, Олексій Сергійович; Кузьмін, Олег ВолодимировичДосліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольної продукції. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic beverages is investigated.