Перегляд за Автор "Желєва, Т. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м'ясних заморожених виробів(2014) Янчева, М. О.; Желєва, Т. С.Консервування холодом є найбільш розповсюдженим способом зберігання харчової сировини та продукції, що виробляється різними галузями агропромислового комплексу України. Повною мірою це стосується продуктів з м'ясної сировини. Під час заморожування і подальшого зберігання м'ясна сировина зазнає змін (часто незворотних), а її початкові властивості після розморожування відновлюються не повністю. Canning cold is the most common way to store raw materials and food products produced by various branches of agriculture of Ukraine. Fully concerned with raw meat products. During the freezing and subsequent storage of raw meat is changing (often irreversible), and its initial properties after thawing recovered completely.