Перегляд за Автор "Жолдош, Марія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Витрати енергії на фізичну роботу(2014) Жолдош, Марія Петрівна; Гуць, Віктор СтепановичЗапропонована математична модель дає можливість розрахувати витратити енергії необхідної для піднімання вантажу. The mathematical model makes it possible to calculate the energy required to spend to lift cargo.Документ Натуральні скраби для обличчя з фруктовими кісточками(2014) Жолдош, Марія Петрівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаСпоживачі пред'являють до косметики все більш високі вимоги і очікування. Вчорашні креми призначалися для зволоження, пом'якшення шкіри і маскування зовнішніх ознак старіння, а сьогоднішні повинні усувати зморшки, повертати шкірі сяйво юності. Consumers make on makeup increasingly high requirements and expectations. Yesterday creams intended for moisturizing, softening skin and masking the outward signs of aging, but today should eliminate wrinkles, skin radiance of youth return.Документ Нетрадиційні олії у складі косметичних скрабів(2014) Жолдош, Марія Петрівна; Шеманська, Євгенія ІванівнаСтворення косметичних скрабів на основі емульсії вимагає спільного використання цілого комплексу допоміжних речовин, що забезпечують фізичну, хімічну і мікробіологічну стабільність продукту протягом визначеного проміжку часу. Це формотворні речовини, емульгатори, консерванти, антиоксиданти, а також речовини, що поліпшують споживчі властивості косметичного препарату - біологічно активні речовини, барвники, ароматизатори. Creating cosmetic scrubs based emulsion requires joint the use of a complex excipients that provide physical, chemical and microbiological stability of the product during a specified period time. This form-building substances, emulsifiers, preservatives, antioxidants, and substances that improve consumer properties of cosmetic products - biologically active substances, dyes, flavors.Документ Технологічні аспекти створення купажованих олій з подовженим терміном зберігання(2015) Жолдош, Марія Петрівна; Шеманська, Євгенія ІванівнаМетою роботи було створення купажованих рослинних олій збалансованого жирнокислотного складу з подовженим терміном зберігання.За даними дієтологів, збалансованими можуть вважатися жири, які містять в своєму складі 30 % насичених, 50-60 % мононенасичених та 10-20 % полінена- сичених жирних кислот (ПНЖК). The aim was to create kupazhovanyh vegetable oils balanced fatty acid composition with long term zberihannya.Za According to nutritionists, can be considered as balanced fats containing incorporates 30% saturated, monounsaturated 50-60% and 10-20% polinena- saturated fatty acids (PUFAs ).