Перегляд за Автор "Зарубіна, Вікторія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату(2010) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Теличкун, Юлія Станіславівна; Зарубіна, Вікторія СергіївнаРозроблено технологію сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату, де поєднано операції дозрівання, формування та вистоювання тіста в умовах підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі. Встановлено, що у зазначених умовах уповільнюються процеси спиртового та молочнокислого бродіння. Спостерігається інтенсифікація процесу протеолізу білків тіста. Структурно-механічні властивості тіста покращуються. Оптимальна тривалість перебування тіста у камері бродильно-формувального агрегату становить 20 хв. It was developed the technology of rusk goods with the use of fermenting-forming aggregate where the operations of ripening, forming and standing of the dough are combined in the conditions of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment. It was determined that slows the fermentation processes in the noted conditions. There is the intensification process of proteins proteolysis in the dough. Get better the structural-mechanical properties in the dough. Optimal duration staying of the dough in the chamber of fermenting-forming aggregate makes 20 minutes.Документ Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску(2012) Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Конончук, Вікторія МиколаївнаДосліджено вплив підвищеного тиску на білково-протеїназний комплекс тіста. Встановлено, що в зазначених умовах накопичується більше водорозчинного білка в тісті та підвищується активність протеолітичних ферментів. It was investigated the influence of higher pressure on the protein-proteinase complex of the dough. It was determined that in the noted conditions accumulates more water-soluble protein in the dough and increases the activity of proteinase.Документ Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату(2012) Калініченко, Ася Олександрівна; Зарубіна, Вікторія СергіївнаРозглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.Документ Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату(2011) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія МиколаївнаУдосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough