Перегляд за Автор "Заславська, Лідія Євгенівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія Петрівна; Березовська, І. Л.; Красна, Т. В.; Заславська, Лідія ЄвгенівнаПредставлено результати дослідів під час оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти (НВЧ). Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання. Представлено результаты опытов обработки гречневой крупы полем сверхвысокой частоты (СВЧ). Использование данного метода имеет ряд преимуществ: высокую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту нагрева. Presentation results of experiments at processing of peeled buckwheat by the field of ultrahigh frequency (UHF). Using of this method has such advantages as high speed of processing, thermal dynamic, ecological purity of heating.