Перегляд за Автор "Заєць, Юлія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу(2023) Заєць, Юлія Олександрівна; Оніщенко, Руслан Олексійович; Корж, Тамара ВолодимирівнаВикористання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішахДокумент Експериментально-аналітичний метод визначення параметрів об’ємного проникнення дисперсної суміші(1997) Аністратенко, Володимир Олексійович; Штефан, Євгеній Васильович; Прохоров, Олександр Миколайович; Заєць, Юлія ОлександрівнаРозроблена послідовність етапів для відтискання рідини з дробарки