Перегляд за Автор "Казнадзей,T. Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М'ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів(2012) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Казнадзей,T. Д.У статті наведено теоретично обґрунтовані та експериментально доведені можливості використання м’яса паркових оленів у технологій реструктурованих шинок. Розроблено 6 рецептур та встановлено оптимальне співвідношення оленини в дослідних зразках шинок, які були взяті для подальших досліджень. Наведені дані проведених органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних, біохімічних та мікробіологічних досліджень та дані рекомендації щодо перспективності впровадження технології шинок з оленини на м'ясопереробних підприємствах України. The article presents a theoretically sound and experimentally demonstrate the possibility of using meat deer park in the Technologies restructured hams. A 6 recipes and found the optimal ratio of venison hams in the experimental samples that were taken for further studies. The data held organoleptic, physico-chemical, functional and technological, biochemical and microbiological studies and the recommendations of the perspectives of the introduction of technology in the tavern with venison meat processing enterprises of Ukraine