Перегляд за Автор "Казько, І. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Казько, І. С.; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман АнатолійовичРозроблено рецептури купати з амарантового борошном, установлено оптимальний відсоток заміни м'яса птиці механічної обвалки гідратацією амарантового борошна (15%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні дослідження розроблених січених напівфабрикатів в оболонці. Recipe developed bathe with amaranth flour, meat substitutes ustanovlenoptimalny percentage of mechanically deboned poultry hydrating amaranth flour (15%). Conducted organoleptic, physico-chemical, functional and technological research developed chopped semi-finished shell.