Перегляд за Автор "Кандибка, Петро Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз змін дисперсності яблук при їх подрібненні(2001) Коломієць, Дмитро Петрович; Кандибка, Петро Михайлович; Мазуренко, Олександр Григорович; Смірнов, Вадим СеменовичЯблука, маючи капілярно-пористу структуру та велику поверхню випаровування, відносно легко віддають вологу при конвективному сушінні. При цьому дисперсність Д , як величина, що визначається за відношенням повної поверхні вп частки до її об’єму V, тобто Д = Sп/V, і характеризує розвиток поверхні розділу двох фаз - твердої і газоподібної, є важливою термодинамічною характеристикою. Apples, with capillary-porous structure and large surface evaporation is relatively easy to give moisture in convective drying. In this dispersion A, as the value determined in relation op complete surface of the particle to its volume V, that is, n A = S / V, and characterizes the development of an interface of two phases - a solid and a gas is an important thermodynamic characteristic.Документ Джерело живлення однофазних імпульсних електротехнологічних установок(2001) Мазуренко, Олександр Григорович; Паляниченко, Іван Кіндратович; Шуліка, Володимир Панасович; Кандибка, Петро МихайловичДля запобігання негативного впливу імпульсних електротехнологічних установок (ІЕТУ) на показники якості електричної енергії заводської мережі, і, отже, на роботу іншого електрофікованого обладнання підприємства, їх живлення доцільно здійснювати від автономної системи енергозабезпечення. In order to avoid the negative impact of pulsed electro installations (IETU) on indicators of quality of electric power plant network, and thus work more electrified equipment company, their power is expedient to make the autonomous power supply system.Документ Залежність питомого опору м'яса від частоти струму(2014) Колесник, Вікторія; Лухтан, Тетяна Олександрівна; Кандибка, Петро МихайловичВстановлена залежність питомого опору м'яса від частоти струму дозволяє визначати електричні витрати енергії в процесі його обробки шляхом прямого нагрівання в технологічних пристроях.