Перегляд за Автор "Канівець, Тетяна Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Документ Сироватково-овочевий напій зі зниженим вмістом лактози(2022) Канівець, Тетяна Сергіївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаПроведено дослідження з метою визначення раціональних умов проведення ферментолізу лактози у демінералізованій підсирній сироватці за допомогою ферментного препарату і закваски. Вивчено вплив масової частки ферментного препарату (0,1-0,4%) і тривалості процесу ферментації (1-10 год) на ступінь гідролізу лактози у концентратах відновленої підсирної демінералізованої сироватки з м.ч. сухих речовин 22% як окремо, так і за сполучення із заквашувальним препаратом «L. acidophilus LYO 50 DCU-S».