Перегляд за Автор "Карпюк, Інна Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв(2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.Документ Оброблення рису перед приготуванням сусла для ферментованих напоїв(2015) Нгуен Фіонг Донг; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Карпюк, Інна ОлександрівнаНаведено дослідження доцільності застосування термічної обробки рису в технології ферментованого напою та приведено технологічні режими приготування рисового сусла. Застосовували термічну обробку рису шляхом обжарювання; обжарювання та розварювання. The study of expediency of application of heat treatment of rice in the technology of fermented beverage is given and technological regimes of rice wort preparation are given. Apply thermal treatment of rice by roasting; Roasting and boiling.Документ Удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням рису(2015) Мазуров, Сергій; Лавна, Марія Ігорівна; Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПеред харчовою промисловістю, зокрема безалкогольною галуззю, дуже гостро стоїть проблема випуску натуральної продукції. Це зумовлено тим, що більшість безалкогольних напоїв готують в основному на основі штучних або ідентичних натуральним харчових добавок – ароматизаторів, барвників, підсолоджувачів. Такі напої мають спрощену технологію, підвищені терміни зберігання, проте біологічна й харчова цінність їх досить сумнівна. Альтернативою таким напоям є ферментовані безалкогольні напої. Before the food industry, in particular non-alcoholic industry is a very acute problem of the production of natural products. This is because most soft drinks are prepared mainly on the basis of artificial or natural identical food additives – flavors, colors, sweeteners. Such drinks have simplified technology, increased shelf life, but the biological and nutritional value of them is highly questionable. The alternative to such beverages are fermented non-alcoholic beverages.