Перегляд за Автор "Коваленко, Микола Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ковбаси ліверні (Патент на корисну модель №91972)(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Микола Олександрович; Гримайло, Ірина Олегівна; Іжевська, Діана АнатоліївнаКовбаси ліверні, що містять субпродукти пташині варені, свинину жирну бланшовану, шкірку свинячу, цибулю ріпчасту свіжу, суміш спецій, сіль харчову, які відрізняються тим, що додатково містять легені варені, горіхи грецькі подрібнені, баклажани бланшовані, у наступному співвідношенні компонентів, %: субпродукти пташині варені 33,6-39,3 свинина жирна бланшована 20-30 шкірка свиняча варена 6-10 цибуля ріпчаста свіжа 1,5-2,5 легені варені 13-17 горіхи грецькі подрібнені 3-5 баклажани бланшовані 6-9 сіль харчова 1,8-2,2 суміш спецій 1,1-2. Liver sausages containing offal bird boiled, blanched pork fat, pork rind, fresh onion, spice mix, salt, characterized in further comprising a light cooked, chopped walnuts, blanched eggplant in the following component ratio,% offal cooked bird 33,6-39,3 blanched pork fat 20-30 Cooked pork rind 6-10 fresh onions 1.5-2.5 lungs boiled 13-17 chopped walnuts 3-5 blanched eggplant 6-9 salt 1.8-2.2 1,1-2 spice mix.Документ Сирокопчені ковбаси(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Микола Олександрович; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина ОлегівнаСирокопчені ковбаси містять яловичину першого ґатунку, свинину напівжирну, свинну грудинку,нітрит натрію, сіль, цукор, композиційну добавку. Крім цього, вони додатково містятьбланшовану моркву, бланшований гарбуз, корінь селери у наступному співвідношеннікомпонентів, %: яловичина першого ґатунку 39-42 свинина напівжирна 24-32 свинна грудинка 10-16 нітрит натрію 0,01-0,07 бланшований гарбуз 4,0-6,0 бланшована морква 3,0-7,0 сіль 1,0-4,0 цукор 1,0-2,0 композиційна добавка 0,09-1,5 корінь селери 1,0-3,0. Summer sausages containing beef first grade, pork bold, pork bacon, sodium nitrite, salt, sugar, composite additive. In addition, they additionally contain blanched carrots, blanched squash, celery root in the following component ratio,% beef first grade 39-42 Pork Clarendon 24-32 pork brisket 10-16 sodium nitrite 0,01-0,07 blanched pumpkin 4,0-6,0 blanched carrots 3,0-7,0 salt 1,0-4,0 sugar 1.0-2.0 Composite additive 0,09-1,5 celery 1,0-3,0.