Перегляд за Автор "Ковальчук, Марина Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення нового виду кефірного продукту(2021) Ковальчук, Марина Вікторівна; Романюк, Надія Юріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКефір - один з самих популярних кисломолочних продуктів в Україні, на частку якого припадає понад 2/3 виробництва кисломолочних напоїв. Корисні властивості кефіру пов’язані із присутністю в ньому мікроорганізмів здатних відновлювати природні захисні властивості мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Він має чистий кисломолочний смак та містить, %: жири (1…5 ), білки (більше 2,7), вуглеводи (4 ), органічні кислоти(0,9), насичені жирні кислоти (2), мінеральні речовини (0,7) та вітаміниДокумент Розроблення технології кефірного продукту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну(2021) Ковальчук, Марина Вікторівна