Перегляд за Автор "Кожевнікова, Мирослава Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження фізико-технологічних властивостей комбікорму з використанням гарбуза(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Кожевнікова, Мирослава ІгорівнаВ статті наведені результати пошукових досліджень фізико — технологічних властивостей комбікорму з використанням гарбуза, а саме вологість, кут обрушення, кут ковзання по металу, кут природнього ухилу, дійсна густина, когезивність та об’ємна маса. За допомогою когезивності було з’ясовано, що данні суміші можуть вільно переміщатися при вивантаженні. Визначені початкові фізико-технологічні показники пшениці та ячменю. Отриманні результати дають змогу для подальшого екструдування, а також для визначення хімічного складу як компонентів, так і сумішей в експериментальних дослідженнях. The article presents the results of exploratory studies of physical - technological properties of feed using pumpkins, such as humidity, collapse angle, angle of sliding on metal, angle of slope, the real density, and surround kohezivnost mass. With kohezivnost was It was found that a mixture of data can move freely during unloading. Also create mixtures with different content pumpkin. It was found that the introduction of the pumpkin mixture of crops increases its moisture and cannot use water or steam in extruding feed. Designated initial physical and technological characteristics of wheat and barley. Recommended creation mixture, followed by extrusion. The obtained results allow for subsequent extrusion as well as to determine the chemical composition of both components and mixtures in experimental studies.Документ Показники хімічного складу зернових культур(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Кожевнікова, Мирослава ІгорівнаДокумент Створення сумішей пластівців із зернових культур(2014) Кожевнікова, Мирослава Ігорівна; Шаповаленко, Олег ІвановичНа сучасному етапі розвитку круп'яного виробництва харчова промисловість потребує удосконалення як обладнання, так і продуктів харчування. Тому одним з продуктів було обрано суміш пластівців: вівсяні, житні, гречані та пшоняні пластівці. В подальшому суміш подрібнюється і направляється на одну з ліній термічної обробки: на лінію екструдуванню або на лінію гранулювання. At the present stage of development of cereal production food industry needs to be improved both equipment and food. Therefore, one of the products has been chosen mix cereal: oat, rye, buckwheat and Millet flakes. Thereafter the mixture is crushed and sent to one of the lines of heat treatment: the line or the line extrusion granulation.Документ Сушіння гарбуза як компонента комбікорму(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Мирослава ІгорівнаВ статті наведені результати пошукових досліджень сушіння гарбуза при різних температурах та сушіння гарбуза з додаванням солі та цукру. За допомогою кривих сушіння було побудовано криві швидкості сушіння. The article presents the results of exploratory studies drying pumpkins at different temperatures and drying pumpkin with salt and sugar. With drying curves were constructed curves speed drying.