Перегляд за Автор "Кожура, Іван Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання меду у виробництві молочних продуктів(2001) Дмитровська, Галина Петрівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Прендзевська, О. В.; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Кожура, Іван МихайловичВ статті доведено, що мед є перспективною сировиною для молочної галузі і при правильній організації виробництва дає можливість виготовляти рентабельну продукцію як масового, так і лікувально-профілактичного призначення, оригінальну за біохімічним складом і смаковими властивостями. Описані труднощі, пов’язані з використанням меду, при розробці нових промислових технологій молочних продуктів та шляхи їх усунення. Особливу увагу приділено технологічним операціям, пов’язаним з транспортуванням, підготовкою та внесенням меду у молочну основу. The paper proved that honey is a promising material for the dairy industry and with proper organization of production allows to produce cost-effective mass production as well as health care destination for original biochemical composition and flavor. We describe the difficulties associated with the use of honey in the development of new industrial technologies dairy products and ways to address them. Particular attention is paid to technological operations connected with transportation, preparation and making honey in milk-based products.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 70009)(2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кожура, Іван Михайлович; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва начинки для сухих сніданків. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the filling for dry breakfasts. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.