Перегляд за Автор "Комаренко, Яна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання(2014) Комаренко, Яна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаЗгідно проведених досліджень встановлено, що введення до складу соняшникової олії 5 % олії персикової призводить до швидкого накопичення пероксидних сполук у купажі. На 35-й день зберігання ПЧ купажу (соняшникова олія 95 % х персикова олія 5 %) досягло 11,7 ммоль ½О/кг. Внесення олії виноградних кісточок та пшеничних зародків у кількості 5% відповідно уповільнює зростання величини ПЧ. According to the research found that the introduction of sunflower oil 5% oil peach leads to a rapid accumulation of peroxide compounds in the blend. 35 day storage IF blend (sunflower oil 95%'s peach oil 5%) reached 11.7 mmol ½O / kg. Adding grape seed oil and wheat germ in the amount of 5% in slowing the increase of PT.Документ Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання(2014) Комаренко, Яна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаОдним з пріоритетних напрямків державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, призначених не тільки для диференційованого забезпечення людей в харчових речовинах і енергії але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функцій організму й адекватної адаптації людини до оточуючого середовища. One of the priorities of the state policy in the field of healthy eating is the creation of new technologies to foodstuffs intended not only to provide differentiated people in nutrients and energy but also capable of prevention of various diseases, strengthen the protective functions and adequate human adaptation to the environment.Документ Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему(2013) Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Комаренко, Яна АнатоліївнаВ статті розглянуто технологію солодкого емульсійного крему, виготовленого шляхом емульгування рафінованої дезодорованої соняшникової олії з водним розчином крохмалю та з додаванням наповнювачів. The article deals with the technology of sweet cream emulsion produced by emulsification refined deodorized sunflower oil with an aqueous solution of starch and with the addition of fillers.