Перегляд за Автор "Комарницький, Роман Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі досліджено антиоксидантну активність вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для подальшого його використання в харчовій промисловості та закладах ресторанного господарства. The antioxidant is investigated in the work activity of cherry-beet puree-semi-finished product for its further use in food industry and restaurants.Документ Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).Документ Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню(2018) Федоренко, Юлія Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаДля кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.Документ Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дочинець, Інга ВікторівнаДля кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації у статті запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дає змогу оцінити якість продукції одним числом за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, визначити вміст токсичних елементів, радіонуклидів, мікотоксинів, пестицидів і харчових показників (білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни). A comprehensive quality score indicator based on the principles of quality control is proposed for quantifying the characteristics of the generalized optimization parameter and evaluating the quality of the products according to the number of organoleptic, physical, chemical and microbiological indicators of the content of toxic elements, mycotoxins, pesticides and food indices (fibers fats, carbohydrates, minerals, vitamins).Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 114860)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаВинахід належить складу бісквітного напівфабрикату, що включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, причому додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)(2016) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.