Перегляд за Автор "Коновалова, Вікторія Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Засоби індивідуального захисту працівників при виробництві хімічних речовин і хімічної продукції(2021) Коновалова, Вікторія Юріївна; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаДослідження проводилось на основі аналізу сучасного закордонного та вітчизняного досвіду використання засобів індивідуального захисту працівників підприємств хімічної промисловості в порівнянні з працівниками інших галузей харчової промисловості. The study was conducted on the basis of analysis of modern foreign and domestic experience in the use of personal protective equipment for employees of the chemical industry in comparison with employees of other sectors of the food industry.Документ Кітч у сучасному музичному просторі(2021) Коновалова, Вікторія Юріївна; Приблуда, Людмила МихайлівнаПісня супроводжує людину протягом усього її життя. Так, за часів розквіту та занепаду, під час війн та бідності українська пісня допомагала людям. У ній пам’ять про наше минуле. Гарна пісня здатна робити дива, створити справжнього патріота. Пісня – важлива складова культурно-духовного виховання людини.Документ Сучасні тенденції розвитку дистанційного навчання в Україні(2021) Коновалова, Вікторія Юріївна; Приблуда, Людмила МихайлівнаДистанційне навчання – це спосіб одержання освіти з використанням комп’ютерних та сучасних інформаційних технологій, що надає здобувачам змогу навчатися на відстані, без відриву від роботи та виїзду за кордон.Документ Технологія отримання стабілізованої форми антоціанів з вичавок чорниці(2023) Коновалова, Вікторія ЮріївнаДокумент Технологія отримання стабілізованої форми антоціанів з вичавок чорниці(2023) Коновалова, Вікторія Юріївна; Подобій, Олена ВалеріївнаУ сучасному світі великі обсяги побічних продуктів утворюються під час виробництва соків з плодів і ягід, становлячи приблизно 20-30% від загального обсягу. Ці побічні продукти, відомі як вичавки, містять значну кількість біологічно активних речовин. Використання побічних продуктів виробництва соків дозволяє вирішити декілька проблем. По-перше, це раціональне використання сировини та інших матеріалів, оскільки вичавки є цінним ресурсом, який можна використати в інших галузях або для створення нових продуктів. По-друге, використання побічних продуктів дозволяє знизити втрати на різних етапах переробки, сприяючи сталому виробництву та економічній ефективності In today's world, large volumes of by-products are generated during the production of fruit and berry juices, accounting for approximately 20-30% of the total. These by-products, known as pomace, contain a significant amount of biologically active substances. The use of juice by-products can solve several problems. First, it is the rational use of raw materials and other materials, as pomace is a valuable resource that can be used in other industries or to create new products. Secondly, the use of by-products helps to reduce losses at various stages of processing, contributing to sustainable production and economic efficiency