Перегляд за Автор "Корнелюк, Ольга Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок(2009) Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаОбмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.Документ Цукрова помада (Патент на корисну модель № 44607)(2009) Кохан, Олена Олександрівна; Шевченко, Анна Миколаївна; Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру цукрової помади, що містить цукор, антикристалізатор, яка відрізняється тим, що в якості антикристалізатора використовують глюкозно-фруктозний сироп. Раціональне дозування глюкозно-фруктозного сиропу дозволяє збільшити термін зберігання цукерок на основі цукрової помади.