Перегляд за Автор "Коробка, Юлія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження воскової сировини методом БІЧ-спектроскопії(2017) Коробка, Юлія Петрівна; Гедзюк, Вікторія; Вишняк, Володимир Вікторович; Домбровський, Валерій Петрович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Тамара ТихонівнаДаний метод досліджень не потребує особливої підготовки зразка, експеримент проходить швидко, дослідженням не заважає оточуюче світло. Прилад здатний забезпечити постійний контроль фізико-хімічних властивостей сировини в процесі виробництва воску та виробів з нього. Метод БІЧ-спектроскопії дозволяє проводити постійний моніторинг воскової сировини на предмет виявлення сторонніх домішок (парафіну, церезину) та контролювати хімічний склад готової продукції, зокрема штучної вощини. This method of research does not require special preparation of the sample, the experiment passes quickly, the study does not interfere with the surrounding light. The device is capable of providing constant control of the physical and chemical properties of raw materials in the process of producing waxes and wares from it. The BIC spectroscopy method allows for continuous monitoring wax raw materials for the detection of foreign impurities (paraffin, ceresin) and control the chemical composition of finished products, in particular artificial wax.Документ Контроль якості та регіону походження меду методом ЯМР(2018) Коробка, Юлія Петрівна; Д’яченко, Антон; Вишняк, Володимир Вікторович; Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаЕкспрес-метод ЯМР дозволяє швидко визначати сорт меду, країну- виробника та регіон походження продукту, а також робити висновки стосовно факторів зовнішнього впливу на харчовий продукт та ідентифікувати фальсифікат. The express-method of NMR allows to determine quickly the sort of honey, country-producer and region of product origin and to draw conclusion as to the factors of external influence on a food product and to identify the falsification.