Перегляд за Автор "Корчак, Яна Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food»(2023) Корчак, Яна Олександрівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаУ роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника, що надає приємного світло-зеленого відтінку м’якушці виробів, так і сировини для підвищення харчової цінності виробів.Документ Порошок шпинату – природний барвник у виробництві харчових продуктів(2023) Корчак, Яна Олександрівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаУ роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника. Шпинат містить багато фітопігментів, зокрема, хлорофілу, який є головним фактором, який надає шпинату зеленого кольору. Порошок шпинату містить не тільки хлорофіл, але й інші сполуки, такі як каротини, аскорбінова кислота, залізо та кальцій, що додатково збагачуватимуть продукт.Документ