Перегляд за Автор "Косенко, Катерина Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)(2010) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Косенко, Катерина Ігорівна; Бондар, Лариса МиколаївнаСпосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, що включає розчинення тростинного цукру-сирцю промивною водою і введення дезінфектанту, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують водний розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти у кількості 0,0001-0,0007 % до маси цукру-сирцю, який безперервно вводиться у промивну воду.