Перегляд за Автор "Костюк, Ігор Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Мікропроцесорна система управління браго-ректифікаційною установкою Триліського спиртзаводу(НУХТ, 2003) Кушков, Володимир Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович; Костюк, Ігор ВікторовичОписана структура и основные функциональные возможности микропроцессорной системы управления технологическим комплексом спиртового завода. Наведена структура і основні функціональні можливості мікропроцесорної системи управління технологічним комплексом цукрового заводу. The structure and basic functionality of the microprocessor control complex sugar factory.Документ Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)(1998) Танащук, Людмила Іванівна; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Івчук, Надія Павлівна; Карпович, Микола Сергійович; Костюк, Ігор ВікторовичЗапропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу. Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis.