Перегляд за Автор "Костючик, Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження процесу осмотичного зневоднення яблук(2016) Костючик, Олена Олександрівна; Грушковська, Аліна Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичРобота присвячена осмотичному обробленню яблук. Проведені дослідження з визначення кінетики зміни маси яблук під час осмотичного зневоднення нарізаних циліндрами показали, що швидкість зневоднення збільшується зі збільшенням температури і початкової концентрації розчину. А розмір зразків обернено-пропорційно впливає на кінетику зневоднення.Документ Соус кизиловий (патент на корисну модель № 110794)(2016) Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Костючик, Олена Олександрівна; Грушковська, Аліна ОлександрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використана в сфері громадського харчування. Соус кизиловий містить пюре кизилове, яблучне, сіль, цукор при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре кизилове – 45…55 Пюре яблучне – 37,95…48,75 Цукор – 4,65…5,0 Сіль – 0,55…0,6 Прянощі (кардамон, бад’ян, перець чорний горошок, лавровий лист) – 0,85…1,5. Технічний результат корисної моделі полягає в отриманні продукту з використанням пюре кизилу, яблука, що володіє високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин і рекомендований для масового споживання, а також, з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The useful model refers to the food industry, namely the canning industry, can be used in the catering industry. Cucumber sauce contains сornel puree, apple puree, sugar with the following ratio of components,% by weight: Сornel puree - 45 ... 55 Аpple puree – 37,95…48,75 Sugar - 4.65 ... 5.0 Salt - 0,55 ... 0,6 Spices (cardamom, badyan, black pepper, bay leaf) - 0.85 ... 1.5. The technical result of a useful model is to obtain a product using mashed potatoes, apple, which has high flavor properties, the content of biologically active substances, and is recommended for mass consumption, as well as for the purpose of health and preventive action on the human body.Документ Соус обліпиховий (патент на № 116958)(2018) Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Костючик, Олена Олександрівна; Грушковська, Аліна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використаний в сфері громадського харчування. Соус обліпиховий містить пюре обліпихове, яблучне, цукор, екстракт стевії при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре обліпихове – 74,9875…35 Пюре яблучне – 25…62,49 Цукор – 0,01…2,5 Екстракт стевії – 0,0025…0,01. Технічний результат винаходу полягає в отриманні продукту з використанням пюре обліпихи, яблук, екстракту стевії, що відзначається високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин, пониженої енергетичної цінності за рахунок часткової чи повної заміни цукру на екстракт стевії і рекомендований як для масового споживання, так і з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The invention relates to the food industry, namely, to the canning industry, can be used in the catering industry. Sea buckthorn sauce contains sea buckthorn puree, apple puree, sugar, stevia extract, with the following ratio of components,% by weight: Mashed sea buckthorn - 74,9875 ... 35 Apple puree - 25 ... 62,49 Sugar - 0.01 ... 2.5 Stevia extract - 0,0025 ... 0,01. The technical result of the invention is to obtain a product with the use of puree of sea buckthorn, apples, an extract of stevia, marked by high taste properties, the content of biologically active substances, reduced energy value due to the partial or total replacement of sugar on the extract of stevia and recommended for both mass consumption and with the purpose of health-preventive action on the human body.Документ Соус обліпиховий (патент на корисну модель № 119426)(2017) Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Костючик, Олена Олександрівна; Грушковська, Аліна ОлександрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використана в сфері громадського харчування. Соус обліпиховий містить пюре обліпихове, яблучне, цукор, екстракт стевії при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре обліпихове – 74,9875…35 Пюре яблучне – 25…62,49 Цукор – 0,01…2,5 Екстракт стевії – 0,0025…0,01. Технічний результат корисної моделі полягає в отриманні продукту з використанням пюре обліпихи, яблук, екстракту стевії, що відзначається високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин, пониженої енергетичної цінності за рахунок часткової чи повної заміни цукру на екстракт стевії і рекомендований як для масового споживання, так і з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The model relates to the food industry, namely, to the canning industry, can be used in the catering industry. Sea buckthorn sauce contains sea buckthorn puree, apple puree, sugar, stevia extract, with the following ratio of components,% by weight: Mashed sea buckthorn - 74,9875 ... 35 Apple puree - 25 ... 62,49 Sugar - 0.01 ... 2.5 Stevia extract - 0,0025 ... 0,01. The technical result of the model is to obtain a product with the use of puree of sea buckthorn, apples, an extract of stevia, marked by high taste properties, the content of biologically active substances, reduced energy value due to the partial or total replacement of sugar on the extract of stevia and recommended for both mass consumption and with the purpose of health-preventive action on the human body.