Перегляд за Автор "Кравцов, Олександр Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)(2017) Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій МихайловичБулочка з базиліком для гамбургерів, що містять борошно пшеничне вищого сорту, молоко, дріжджі пресовані, сіль, масло вершкове, меланж, цукор-пісок, кунжут, які відрізняються тим, що додатково містить базилік сушений. Bread with basil for hamburgers containing high quality wheat flour, milk, pressed yeast, salt, butter, melange, sugar-sand, sesame seeds, differing in that it further contains dried basil.Документ Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів(2018) Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр ОлександровичВ статті обґрунтовано доцільність використання пряно ароматичної сировини у технології булочок для гамбургерів, а саме базиліку сушеного. Представлено результати досліджень впливу сировини на технологічний процес виробництва булочок для гамбургерів. За допомогою лабораторних досліджень доведено ефективність використання даної сировини у виробництві хлібобулочних виробів. The article substantiates the expediency of using spicy aromatic raw materials in the technology of buns for hamburgers, namely the dried basil. The results of studies on the influence of raw materials on the technological process of production of rolls for hamburgers are presented. With the help of laboratory studies, the efficiency of the use of this raw material in the production of bakery products has been proved.Документ Користь олій з нетрадиційної рослинної сировини(2016) Кравцов, Олександр Олександрович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВикористовуючи в їжу олії з нетрадиційної рослинної сировини потрібно знати з якими саме продуктами можна їх поєднувати для того, щоб вони приносили користь. Готуючи страви з використанням олій і додаючи їх в свій дієтичний раціон можна не лише захистити організм від токсинів і шлаків, але і підвищити імунітет організму. When using oils from non-traditional vegetable raw materials, you need to know which products you can combine in order to make them useful. While cooking dishes with the use of oils and adding them to your diet, you can not only protect the body from toxins and slags, but also increase the immunity of the body.