Перегляд за Автор "Кравченко, Тамара"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини(2014) Кравченко, Тамара; Романов, Микола Сергійович; Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна МиколаївнаВода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.Документ Удосконалення водопідготовки для приготування пивоварної води для пива високої густини(2014) Кравченко, Тамара; Лібаш, Микита; Романова, Зоряна МиколаївнаЗначення якісного складу води для пивоваріння високої густини визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту органічних і неорганічних сполук. The value of the quality of the water for brewing high density is determined that it is part of the final product, so it is important that the water meets the current technical specifications regarding the content of organic and inorganic compounds.