Перегляд за Автор "Кравчук, Дмитро Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу вівсяних пластівців на перебіг газоутворення в тісті та його формоутримувальну здатність(2016) Кравчук, Дмитро Вікторович; Михонік, Лариса АнатоліївнаДля підвищення харчової цінності та якості хлібобулочних виробів доцільним є застосування сировини, багатої на білки, мінеральні речовини, вітаміни, харчові волокна. Для збагачення виробів мікро- та макронутрієнтами використовують продукти переробки круп’яних культур - пластівці та борошно, висівки. To improve the nutritional value and quality of bakery products it is advisable to use raw materials, rich in protein, minerals, vitamins, dietary fiber. To enrich the micro- and macronutrients products using processing cereals products - cereals and flour, bran.Документ Хліб «Вівсяна родзинка» (Патент на корисну модель № 116667)(2017) Михонік, Лариса Анатоліївна; Кравчук, Дмитро ВікторовичЗгідно корисної моделі в рецептуру хліба включено пшеничне борошно, суха пшенична клейковина, дріжджі, цукор, сіль, вівсяні пластівці, вівсяні висівки та родзинки. Запропоноване співвідношення рецептурних компонентів дозволить підвищити харчову та біологічну цінність виробів, покращити амінокислотний склад, підвищити вміст харчових волокон і мінеральних речовин. According to the useful model, wheat flour, dry wheat gluten, yeast, sugar, salt, oat flakes, oat bran and raisins are included in the bread formula. Proposed ratio of recipe components components will increase the nutritional and biological value of products, improve the amino acid composition, increase the content of dietary fiber and mineral substances.