Перегляд за Автор "Кубайчук, Оксана Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методичні особливості вивчення та застосування математичного пакету MathCad студентами технологічних спеціальностей(2015) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кривець, Тетяна Олексіївна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаРозділ «Програмування» МП MathCAD дозволяє написати програми будь-якої складності і таким чином розширює клас задач, що може вирішити студент. Section "Programming" MP MathCAD allows you to write applications of any complexity and thus expands the class of problems that can be solved student.Документ Моделювання залежностей в MS Excel з використанням покрокових алгоритмів(2014) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаРобота присвячена проектуванню та розробці надбудов для розширення функціональних можливостей MS Excel, які не представлено у «Пакеті аналізу», а саме, стандартної покрокової регресії з можливістю заміни змінних на кожному кроці. The work is dedicated to designing and developing add-ins to extend the functionality of MS Excel, which is not represented in the "Package Analysis", namely, stepwise regression standard with the ability to replace variables at each step.Документ Моделювання процесу дистанційного навчання на базі НУХТ засобами R(2015) Кубайчук, Оксана ОлексіївнаДистанційні технології навчання вже зайняли одне з провідних місць у професійній освіті. Саме тепер у НУХТ проводиться експеримент із впровадження системи дистанційного навчання на базі платформи Moodle. Distance learning technology has taken a leading position in professional education. It is now NUFT an experiment on introduction of distance learning platform based on Moodle.Документ Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів(2014) Носенко, Тамара Тихонівна; Манк, Валерій Веніамінович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаБілки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того, функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують удосконалення. Sunflower meal proteins with high biological value and functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition, functional and technological properties such products also require improvement.Документ Моделювання процесу сушіння ніжок печериці(2015) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Кубайчук, Оксана Олексіївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаВивчається задача сушіння грибів печериць. Оптимальною температурою для сушіння вважається температура, за якої кінцевий продукт має найкращі смакові якості і зберігає максимум поживних речовин. Дослі дження проводилися за методом синхронного теплового аналізу. Експериментально встановлено, що оптимальні температури для ніжки та шапинки суттєво відрізняються. Побудовано моделі процесу сушіння ніжок грибів печериць при різних фіксованих температурах. Змодельовано процес сушіння ніжок грибів за оптимальної температури.Документ Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком(2018) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаЗ метою оптимізації рецептури майонезних емульсій з використанням рідкого яєчного білка розроблено спеціальний метод визначення їх стійкості. Зважаючи на поверхнево-активні властивості рідкого яєчного білка та відсутність у його складі холестерину, виникає потреба розроблення рецептур майонезних соусів на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з використанням рідкого яєчного білка як емульгатора. Розроблено спеціальний метод визначення стійкості емульсії для майонезних емульсій на основі рідких олій різного жирнокислотного складу з рідким яєчним білком, що передбачає центрифугування зразка майонезної емульсії в пробірці протягом 5 хв при 3000 хв-1 при температурі 25°С та витримуванні в термостаті 10 хв при 55°С і подальшим центрифугуванням 5 хв. Опти- мізовано рецептуру майонезних продуктів з використанням рідкого яєчного білка за показником стійкості готової емульсії, визначеного за допомогою розробленого спеціального методу.Документ Ідентифікація ARIMA-моделей в MS Excel(2014) Кубайчук, Оксана Олексіївна; Кривець, Тетяна ОлексіївнаМетою даної роботи є створення надбудови «Time series» для роботи з часовими рядами. The aim of this work is to create add-ins «Time series» for working with time series.