Перегляд за Автор "Кулікова, Христина Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.Документ Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно. Composition of chocolate fondan contains flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Rice flour is used as the flour.Документ Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)(2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.Документ Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105109)(2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.