Перегляд за Автор "Лагода, Тетяна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Конкурентоспроможність вітчизнях кондитерських виробів(1999) Лагода, Тетяна Володимирівна; Юрик, Ярина ІванівнаДосліджено умови виникнення і розвитку конкуренції в Україні, основні форми та методи конкурентної боротьби, важливість вибору конкурентної стратегії. Окреслено можливості для розширення ринку збуту солодощів за рахунок зміни в експортній політиці. Запропоновано заходи щодо збільшення обсягу реалізації кондитерських виробів на внутрішньому та зовнішньому ринках. Conditions for the appearance and development of competition in Ukraine, the main forms and methods of competitive struggle, the importance of a choice of a competitive strategy are considered. The possibility for extension of the market outlet of sweets at the expense of changes in the export policy is indicated. Ways to an increase in the volume of realization of the domestic pastry in Ukraine and abroad are proposed.Документ Непрості проблеми кондитерів(1997) Лагода, Тетяна Володимирівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Жужукіна, Наталія ІванівнаДо 1991 року кондитерська промисловість України посідала одне з провідних місць у структурі виробництва кондитерських виробів колишнього Союзу. Так, 1990 року підприємства України виготовили 1111,5 тисячі тонн солодощів, у тому числі на підприємствах Держхарчопрому — 901,9 тисячі тонн. By 1991, Ukraine ranked confectionery industry a leading position in the structure of confectionery former Union. Thus, in 1990 the company Ukraine produced 1111.5 thousand tons of sweets, including enterprises Derzhkharchoprom -901.9 thousand tons.Документ Що показало опитування споживачів продукції Київського хлібокомбінату №1(1997) Шаповал, Олена Федорівна; Лагода, Тетяна ВолодимирівнаВ статті відображені результати дослідження збуту хліба та хлібобулочних виробів Київського хлібокомбінату №1. In article research results of products marketing of Kiev bread – baking plant №1 is considered.