Перегляд за Автор "Ласлов, Ніколетта Йосипівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна(2016) Ласлов, Ніколетта Йосипівна; Михонік, Лариса АнатоліївнаЗдоров’я людини залежить від їжі, яку ми споживаємо. З метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення потрібно збільшити використання нетрадиційної для хлібопечення сировини. Перспективним рецептурним компонентом хлібобулочних виробів є продукти переробки гречки, а саме пластівці та борошно. Human health depends on the food that we consume. In order to create bakery products of therapeutic and prophylactic purpose should be to increase the use of non-traditional raw materials for baking. A promising prescription component bakery products are the processing buckwheat products, namely cereals and flour.Документ Хліб «Гречана цибулинка» (Патент на корисну модель № 116663)(2017) Михонік, Лариса Анатоліївна; Ласлов, Ніколетта ЙосипівнаЗапропоновано рецептуру хліба з оздоровчими властивостями. Хліб містить пшеничне борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль, гречані пластівці, гречані висівки та смажену цибулю. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The recipe of bread with improving properties is offered. Bread contains wheat flour, dry wheat gluten, yeast, salt, buckwheat flakes, buckwheat bran and fried onions. The recipe provides a bread with good organoleptic indicators, high content of dietary fiber, minerals and vitamins.