Перегляд за Автор "Лебідь, Н. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба(2013) Івчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів. The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.Документ Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів(2014) Івчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.Хліб - це один з найпопулярніших харчових продуктів українців. Тому не дивно, що саме він дуже часто використовується як основа для виготовлення продуктів оздоровчого спрямування. У раціоні харчування українців переважають сорти хліба, виготовлені з використанням хлібопекарських дріжджів. Внесення до рецептури хліба компонентів, здатних згубно впливати на життєдіяльність хлібопекарських дріжджів, негативно позначається на протіканні технологічного процесу та якості готового продукту. Bread - is one of the most popular Ukrainian food. It is therefore not surprising that it is often used as a basis for making Health Products guidance. In the diet is dominated by Ukrainian breads made using baking yeast. Introduction recipes for bread components can adversely affect the livelihoods baking yeast affects the flow of technological process and the quality of the finished product.