Перегляд за Автор "Лепуга, Вікторія Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного(2016) Лепуга, Вікторія Миколаївна; Сидор, Василь МихайловичОстаннім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.Документ Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лепуга, Вікторія МиколаївнаХлібопекарська галузь України відіграє визначну соціальну та стратегічну роль у житті суспільства, задовольняючи потреби населення в основному харчовому продукті. Хліб, маючи досить високу калорійність, за хімічним складом недостатньо збалансований. Bakery industry Ukraine plays a social and strategic role in the community to meet the needs of the population in mostly food products. Bread with relatively high calorie, chemical composition insufficiently balanced.Документ Збільшення терміну зберігання хліба пшеничного(2016) Лепуга, Вікторія Миколаївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаУ статті розглядається шлях сповільнення черствіння хліба пшеничного за рахунок використання полісолодового екстракту. Встановлено, що висока вологоутримуюча здатність, обумовлена мальтодекстринами екстракту, позитивно позначається на збільшенні термінів придатності готових виробів. Пшеничний хліб, збагачений полісолодовим екстрактом, має високу харчову та біологічну цінність та може бути віднесений до категорії функціональних харчових продуктів.