Перегляд за Автор "Литвин, Ярослава Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива(2015) Дітріх, Ірина Вікторівна; Литвин, Ярослава СергіївнаРозроблено новий харчовий продукт – плодово-ягідне морозиво "Маулея" з використанням айви японської. Обґрунтовано кількісний і якісний склад сировини, проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження якості готового продукту, підтверджено підвищений вміст аскорбінової кислоти та β-каротину в морозиві Developed new food product – fruit ice cream "Maulee" using Japanese quince. Justified quantitative and qualitative the composition of the raw materials, carried out organoleptic and physico-chemical studies the quality of the finished product confirmed the high content ascorbic- new acid and β-carotene in ice cream