Перегляд за Автор "Ловягін, Олександр Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир ПетровичУ статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.Документ Визначення адсорбційної активності вугілля активного за стандартним методом ASTM(2010) Ловягін, Олександр Миколайович; Шевченко, Людмила Олександрівна; Скуратова, Ірина Володимирівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана ІванівнаВизначено доцільність використання для коректного порівняння активного вугілля різного походження стандарту ASTM D 3860-98 “Стандартна практика визначення адсорбційної активності активного вугілля за допомогою ізотермічної методики у водній фазі”. Передбачено вибір наважок активного вугілля та об’ємів розчинів речовин, сорбція яких досліджується, подрібнення висушеного до постійної маси за температури 150 °C до проходження частинок через сито 325 меш. The expediency of using for the correct comparison of activated charcoal of different origin of the standard ASTM D 3860-98 "Standard practice for determining the adsorption activity of activated charcoal using an isothermal technique in the aqueous phase" is determined. The choice of the weight of active coal and the volumes of solutions of substances sorbtion of which is investigated, the crushing of dried to constant mass at a temperature of 150 ° C before passage of particles through a 325 mesh sieve is foreseen.Документ Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки(2008) Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаУ статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.Документ Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки(2011) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%. The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.Документ Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві(2008) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Шевченко, Лілія ОлександрівнаУ цієї роботі особлива увага приділена дослідженню стійкості різних видів алкогольної продукції при короткочасній дії низьких та високих температур, які можуть призвести до небажаних наслідків, в тому числі к зміні фізико-хімічних показників та погіршенню органолептичних властивостей. In this work the special attention is spared research of firmness of different types of alcoholic products at brief influence of low and high temperatures which can result in undesirable consequences, including to the change of physical and chemical indexes and worsening of organoleptic properties.