Перегляд за Автор "Лоскутова, Ксенія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів(2013) Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаОднією з причин розробки багатокомпонентних розсолів для ін’єктування солених виробів є цілеспрямоване регулювання функціонально-технологічних властивостей сировини з метою поліпшення її реологічних властивостей та надання високих органолептичних показників шинковим виробам. One reason for the development of multi inyektuvannya brine salt products are targeted regulation of functional and technological properties of raw materials in order to improve its rheological properties and provide high organoleptic characteristics shynkovym products.Документ Композиція для виготовлення шинок ( Патент на корисну модель № 85609)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Мартьянова, Ірина Сергіївна; Мельник, Віталія Миколаївна; Мухомор, Наталія ІгорівнаРозроблено композицію для виготовлення шинок,що містить яловичину,сіль,хлорид натрію,прянощі,нітрит натрію, фосфати, воду, яка відрізняється тим,що додатково містить білок плазми крові Vepro 75,сполучнотканинний білок Pro-Gel 95, карагенан, камедь ксантану, ериторбат натрію, декстрозу, при певному співвідношенні компонентів,мас.%.Технічний результат корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок,яка забезпечить раціональне використання м'ясної сировини, розширить асортимент солених виробів з м'яса, покращить органолептичні якісні показники і харчову цінність продукції, підвищить вихід готової продукції та знизить її собівартість.Документ Фізико-хімічні характеристики багатокомпонентних розсолів для шприцювання(2013) Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Мартьянова, Ірина Сергіївна