Перегляд за Автор "Любцова, Юлія Леонідівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення оптимального складу суміші зелених соусів за вмістом вітаміну С(2017) Любцова, Юлія Леонідівна; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас ГригоровичУ статті розглянуто шляхи визначення оптимального співвідношення компонентів зеленого соусу для максимального забезпечення добової потреби вмісту вітаміну С у суміші методом математико-статистичного аналізу. За підсумками проведених експериментів побудовано області факторного простору по регресійній лінійній, квадратичній, спеціальній і повній кубічній моделі, завдяки чому був підібраний оптимальний склад рецептури зеленого соусу, в якій вихід вітаміну С в готовому продукті є оптимальним, тому соус може вважатися функціональним продуктом. This article considers how to determine the optimal ratio of the components of green sauce in order to maximize the amount of vitamin C in the mixture by mathematical and statistical analysis. According to the results of the experiments, the areas of factor space on linear regression, quadratic, special and full cubic models were determined. As a result, the optimal composition of the green sauce recipe was chosen, which is characterized by the best output of vitamin C in the finished product, therefore, the sauce can be considered a functional product.Документ Дослідження показників зміни якості салатного соусу в процесі зберігання(2019) Любцова, Юлія Леонідівна; Усатюк, Світлана ІванівнаНаведено результати дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників соусів салатних впродовж 14 діб.The results of the study of organoleptic and physico-chemical parameters of salad dressings for 14 days were given.Документ Мовні засоби реалізації експресивності та емоційності у щоденникових текстах на синтаксичному рівні (на матеріалі «дневника» Т. Шевченка)(2014) Любцова, Юлія ЛеонідівнаУ статті розглянуто мовні засоби вираження найпоширеніших конструкцій експресивного синтаксису, вжитих у алодосліджених щоденникових текстах великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. The article reviews the most common means of expressing language expressive syntax structures taken in alodoslidzhenyh diary texts of the great Ukrainian poet Taras Shevchenko.Документ Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно-ароматичної рослинної сировини(2016) Любцова, Юлія Леонідівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Попова, Наталія ВікторівнаРозробка нових видів продуктів на основі натуральної сировини, які б змогли задовольнити як мікронутрієнтну добову потребу так і споживчі властивості на ринку України дуже мало. Тому ця проблема є актуальною в сьогоденні. Development of new products based on natural raw materials, which would be able to meet the daily needs as mikronutriyentnu and consumer properties in Ukraine is very small. Therefore, this issue is relevant in the present.