Перегляд за Автор "Малицька, Юлія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження факторів, що впливають на стабільність фенольних сполук буряку столового(2020) Матко, Світлана Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Малицька, Юлія ВолодимирівнаСтоловий буряк є важливою сировиною для харчової галузі, але у процесі його перероблення з різних причин антоціани руйнуються і колір втрачається. Це обумовлено тим, що антоціанові пігменти столового буряку вкрай чутливі сполуки. Збереження ж природного кольору буряка є одним із суттєвих показників високої якості одержаного соку. Для підвищення стабільності пігментів столового буряку та збереження його кольору під час бланшування рекомендується в розчин вносити органічні кислоти до досягнення рН 3...5 або соки з високою кислотністю яблучний та квашеної капусти чи молочної сироватки.Документ Пpoeкт будiвництвa цeху з виpoбництвa дiєтичних кoнcepвiв нa пiдпpиємcтвi ПPaТ «Бiлoцepкiвcький кoнcepвний зaвoд»(2021) Малицька, Юлія Володимирівна